Anais Ady – romanul care a pacalit mii de romani pe FaceBook

De multa vreme am fost sesizati ca un oarecare Anais Ady care pretinde ca este bolnav grav cerea bani pe FaceBook in live-uri de ore intregi. S-au gasit destui romani cu inima buna – sa nu spun cu punga larga, sa-l ajute. Doar ca omul a devenit arogant si a fost surprins in ipostaze care l-au dat de gol. Tigari de 40 de lei pachetul, laptop de ultima generatie, arogant si nepasandu-i ca lumea l-a descoperit si a vazut ca de fapt ttul era prefacatorie. Nu exista garantia ca este intr-adevar infectat cu HIV, dar se stie ca tratamentul este GRATUIT si asigurat de stat.

Anais Ady – romanul care a pacalit mii de romani pe FaceBook

Ieri, una dintre fostele „donatoare” a intrat cu el pe live si l-a demascat. Asa s-a aflat ca este posibil ca Anais Ady sa nu sufere de nicio boala, singurul sau scop pentru care face live-uri fiind acela de a stoarce bani de la cei inimosi – si prosti [ sa ma scuze pentru expresie, dar cam asa se numesc cei care dau banii fara sa faca si ceva verificari, doar pe baza unor clipuri pe FaceBook ].

Teoretic cei care stiu numele real al lui Anais Ady pot merge la politie sa depuna o plangere, mai ales daca au trimis bani sau au dovezi ca acesta a cerut asa ceva [ am inteles ca a sters contul de donatii, dar se pare ca unii au reusit sa faca un print screen in momentul cand era afisat.] Persoana in cauza pretinde ca este pensionat pe caz de boala, o plangere penala ar scoatre la iveala daca este adevar ce zice sau pretinde pe FaceBook. Daca este ok ceea ce face, atunci nu exista nicio repercursine, daca ins anu este asa, poate i se va sterge putin din aroganta afisata.

News Reporter