WebPress si anunturile sau prestarile de servicii

Sa presupunem ca ai nevoie de servicii pentru romanii din Germania, sau oricare alt stat din Uniunea Europeana cu care WebPress are legatura ( cum ar fi Irlanda de nord, Franta, Belgia, Suedia, Spania sau Italia ). Cea mai simpla varianta de a le gasi este sa cauti pe internet – iar aici ne vei gasi pe noi, care te ajutam sa fii mereu la curent cu cele mai noi oferte oferite de compatriotii nostri. Nu ti se pare ca este deja mai simplu?

WebPress si anunturile sau prestarile de servicii

Sa zicem ca esti in cautarea unui roman care monteaza antene DIGI TV in Stuttgart, cum faci? Varianta numarul unu, dai o cautare pe Google, iar daca ai sa alegi una dintre primele pozitii, cu siguranta va fi site-ul nostru e4De! Nu crezi ca ar fi util inclusiv pentru cei ce vor sa se promoveze mai rapid? Unde sun? La numarul de telefon 015755665386 din Germania. Atat de simplu si mai ales eficient, nu-i asa? 

Cui se adreseaza acest anunt? Romanilor din zona Gummersbach, Bonn, Koln Dusseldorf, Dortmund, Siegen si Frankfurt. Pentru cine nu este inca la curent, Gummersbach este un oras cu putin peste 52.000 de locuitori, o zona verde si linistita, unde gasim si o mica comunitate de romani. Siegen este un oras ceva mai mare, cu peste 100.000 de locuitori, dar evident ambele sunt mai mici decat Dortmund si Dusseldorf, care au aproape 600 de mii de locuitori fiecare, sau Köln ce depaseste un milion.

WebPress si anunturile sau prestarile de servicii
WebPress si anunturile sau prestarile de servicii
News Reporter