Veste tricotate: 36 de modele confortabile

Daca ar fi nevoie de ceva in plus in garderoba voastra – acolo ar trebui sa fie o multime de pantofi si veste. Acest obiect vestimentar, confortabil, cald, mare, mic, cde ce tip si dimensiune doriti, fiecare dintre ele este gata sa impartaseasca cu noi caldura lor. Ce poate fi mai placut decat o vesta tricotata din fire moi si calduroase, care te imbratiseaza cu drag de fiecare data cand o imbraci?

Sa facem o analiza: cam ce ne ofera industria modei in acest sezon?

In toamna-iarna lui 2015-2016 sunt actuale modelele supradimensionate, alungite, relevante, cu o textura densa, desen mare, dar si modelele clasice, simple sunt bune. pentru desen ni se ofera o gama de motive etnice, printuri animalice, benzi late, geometrice si blocuri cu amestecuri de culoare. O noutate este fermoarul de otel, le fel continua sa fie la fel de populare vestele tricotate cu ajur, decorate cu blana si din mohair.

Dar, ca intotdeauna, un lucru deosebit de important este, ca veste  ar trebui sa fie dintr-un material de calitate, care nu ar trebui sa faca cocoloase si sa piarda din forma.

Acum lasam vorba la o parte si va invit sa vizualizati GALERIA. La aceiasi tema mai puteti citi:

Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton?

Femeia in puloverul alb.

Moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016

vesta

 

News Reporter