Testul gratuit pentru coronavirus in Germania

Am tot amanat sa scriem acest articol pentru citititorii nostri romani in Germania, in speranta ca se vor informa singuri din sursele oficiale. Dar cum zilnic vad sute de postari si intrebari legate de testul pentru coronavirus in Germania am decis ca este momentul sa facem acest articol care sa clarifice situatia. Toti cei care vin in Germania din zonele de risc trebuie sa efectueze un test COVID incepand cu data de 8 august a acestui an! Am lamurit primul aspect? Toata lumea, indiferent de cetatenie, varsta sau apartenenta la partid, stil de muzica agreata, etc. De la inceputul lunii august  toti calatorii se pot testa gratuit pentru coronavirus in maxim 72 de ore de la sosirea in Germania!

Testul gratuit pentru coronavirus in Germania

Nu mai puneti intrebari fara rost, lista tarilor du risc o gasiti aici, este actualizata la zi, deci nu maiintrebati pe grupurile de FaceBook, da eu trebuie sau nu trebuie. Trebuie daca scrie acolo, iar daca nu faci asta, risti amenzi care o sa te usture la buzunar! Repet, e GRATIS! Unde pot sa ma testez? In primul rand in aeroporturile mari, la sosirea in tara [ Germania ], dar si in cabinetele pe care ti le poate indica medicul de familie.

Sunt destul de multe centre de testare gratuita deschis si la intrarile in Germania pe autostrada. Le descoperiti usor, sunt foarte vizibile corturile! Nu stii unde sa faci testarea? Suna la numarul de telefon 116 117. daca sunt necesare doua teste, ambele sunt GRATUITE, dar trebuie sa dovedesti ca ai fost in calatorie [ bilet de avion, etc. ]. Daca NU vrei sa faci testul, stai in carantina 14 zile! Altfel risti amenzi foarte mari, nu merita sa arunci cu banii. Cand te plictisesti de stat in carantina si autoizolare poti face testul, daca iese negativ, ai voie sa iesi iarasi la plimbare.

News Reporter