Sophie Digard – si croseta

Sophie Digard este un designer de tricotaje parizian, si mai presus de toate, un colorist. Proiectantul si coloristul Sophie Digard s-a nascut in Madagascar.  Ea si-a facut studiile in Franta, insa la terminarea lor s-a intors in Madagascar. In anul 1999 ea si-a deschis un atelier de producere a tricotajelor manuale unice. Fibrele sunt tesute si vopsite dupa specificatiile sale in Franta, apoi sunt transportate la atelierul ei din Madagascar unde sunt crosetate, tricotate si brodate in opere de arta unice. Sophie are sute de modele intr-o suta de palete de culori diferite. Ea schimba asortimentul frecvent!

Sophie Digard si croseta: esarfe, genti si margele intr-un numar impresionant.

Toate lucrarile sale – esarfe, fulare, genti si margele sunt crosetate din cea mai buna lana, in sau bumbac, si sunt „un amestec armonios intre tendintele modei europene si o bogata aroma din Africa”. Paleta de culori include mai mult de 95 de nuante de culori a lanii si inului. Acest lucru ii permite cu usurinta sa puna in practica tot rodul imaginatiei ei bogate si de fiecare data sa creeze un obiect de o culoare unica. De exemplu, pentru tricotatul unui fular Sophie utilizeaza in mod normal pana la 60 nuante din cele mai bune fire, combinandu-le in combinatii unice. Totodata aceste fire sunt tonifiate intotdeauna manual cu vopsele vegetale naturale. Toate produsele elaborate de Sophie Digard, de asemenea, sunt tricotate de mana de sute de mesterite din Madagascar. Acum colectia de creatii a  designerului contine mai mult de 200 articole, si ea este in mod constant pusa pe crearea de noi opere de arta de tricot. Da, mai ramane de spus, ca toate modelel ei se vand de la 240 euro in sus.

P.S. Sophie Digard nu site personal, nici blog sau macar o pagina pe o retea de socializare … probabil dein acest motiv ea are atat de mult timp si reuseste atat de multe …

Vizualizati si o GALERIE cu lucrarile acestei harnicute Doamne!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *