Simona Halep redevine numarul 1 WTA

Desi Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha redevine numarul 1 WTA, imediat ce se va incheia turneul din Dubai. Actuala numarul 1 – Caroline Wozniacki – a spus ca nu isi dorea neaparat pastrarea locului, altfel ar fi participat la turneul din Dubai si ar fi avut sanse sa-si pastreze locul in ierarhia mondiala. Noi spunem la fel, importanta este sanatatea – de aceea speram ca Simona Halep sa-si revina complet, iar daca va reveni pe teren sa castige meci dupa meci, turneu dupa turneu, indiferent ce loc va ocupa in continuare. Un Mare Slem castigat ar incununa cariera ei, speram sa vedem acest lucru realizat cat mai curand.

Simona Halep redevine numarul 1 WTA

Simona Halep redevine numarul 1 WTA dupa ce actuala detinatoare Caroline Wozniacki a anunt ca nu va participa la turneul de la Dubai. Primul loc va reveni dupa un calcul pe hartie, Simona va ramane cu 7965 de puncte in timp ce Caroline va pierde punctele de anul trecut si va ajunge la 7425 de puncte. Pana atunci noi sa-i tinem pumnii Simonei sa se refaca complet si sa joace asa cum ne-a obisnuit. Traseul ei la Doha a fost excelent, insa sanatatea nu i-a permis sa joace mai departe, cine stie – poate sa castige si finala!

Avand in vedere ca nici Simona haalep nu va juca la Dubai, urmatorul turneu va fi cel de la Indian Wells, unde anul trecut a ajuns pana in turul trei. Sa sp[eram ca in 2018 va fi mai binbe ca anul trecut si o vom vedea chiar pe podium.

News Reporter