Povestea unei regine rele a designerul Nicolas Jebran

Incerc sa va fac cunostinta cu colectia designerului libanez Nicolas Jebran. Informatia este putin invechita – este o superba colectie de rochii de seara Haute Couture pentru toamna-iarna anilor 2014-2015. Dar frumusetea nu termen de expirare, nu-i asa? Insa informatia despre Nicolas Jebran, designerul libanez si COLECTIA lui cu  ingerii roz este la un clic de voi.

Povestea unei regine rele a designerul  libanez Nicolas Jebran

Pasiunea lui Jebran pentru moda a inceput foarte devreme, la o varsta frageda. La inceputul anilor 2000 si-a deschis casa de moda dupa numele sau din Beirut, a lansat propria sa linie, si-a făcut debutul acasa cu un show spectaculos in 2003. Inspirat din istoria bogata a Libanului, designerul spune  despre bucuria si frumusetea tarii sale natale. „Avem o moda, avem femei frumoase, avem o cultura, avem o mostenire si avem un mod de viata, iar aceste lucrri sunt ceea ce vreau sa le arat lumii” – a declarat Nicolas Jebran.

Couturier din Beirut este un adevarat maestru in activitatea sa, el creeaza costume neobisnuite si expresive. Colectia sale au imaginatie, sunt teatrale si … fabuloase.

Mie personal, aceasta colectie imi aminteste despre o poveste cu o regina rea, cruda si excentrica. Dar, retineti – ce o combinatie indrazneata de texturi, culori, siluete in zbor, detalii incredibile si uimitoare.

Ei bine, regina rea si-a torturat fata vitrega si pe catwalk … apare o mireasa moarta. Dar de o frumusete este de nedescris!

Sper sa va bucurati de aceasta COLECTIE extrem de expresiva, cu o gramada de idei pentru inspiratie!

Nicolas Jebran, designerul libanez si COLECTIA lui ingerii roz este la un clic de voi.

News Reporter