Parfumuri imbatatoare care te vor incalzi iarna

Din cauza frigului de afara iti doresti si tu cu siguranta sa te invalui cu cele mai placute miresme care sa te imbie cu caldura lor. Cele mai frumoase note ale celor mai frumoase parfumuri originale sunt care te fac sa vrei sa te cocotezi in pat, sa lenevesti, ramanad insa feminina si seducatoare in acelasi timp.

Un parfum oriental, profund si intens este cea mai buna alegere cu putinta. Alege deci un parfum ieftin cu note de flori trandafiri, de bergamota si de grepfrut care lasa loc si unor note senzuale de narcisa si de trandafir. Dar cel mai bun parfum original este cel cu note de baza de vanilie, de patchouli, de santal si de vetiver, de mosc alb si de boabe de tonka. Vei adora sa iti parfumezi esarfele cu el.

Parfumuri imbatatoare care te vor incalzi in aceasta iarna

Un parfum original cu cele mai senzuale note. Un parfum ideal pentru iarna care te va incalzi ca nimeni altul este cel care imbina de minune notele de bergamota, de ambra verde, de iris, de iasomie, de piele, de vanilie si lemn de santal.

Un cocktail minunat de flori. Floare de iasomie, de violete si de piersica alba…cele mai frumoase parfumuri imbatatoare prezinta un aer de senzualitate cu ajutorul unui amestec magnific de flori.

Un parfum ultra feminin si original. Iarna ai nevoie de cele mai intense si mai misterioase parfumuri, foarte feminine si foarte sic care sa se invarta in jurul notelor de trandafir puse in valoare de alte note de pruna, patchouli sau cidru. Senzualitate intr-o sticluta de parfum.

Un parfum senzual, o adevarata opera de arta. Notele evocatoare si senzuale te vor invalui cu mireasma si caldura lor ca nimeni altele. Alege sa porti parfumul delicat de floare de portocal, nalba, mandarina sau tuberoza. Un parfum gurmand care iti va trezi toate simturile.

News Reporter