Pagina de FaceBook Nu sunt fraier – fani

Pagina de FaceBook Nu sunt fraier are 30 de fani, cam multi zic eu daca ma uit in jur, altfel nu s-ar putea explica cum s-a ajuns la performanta asta! Pagina se adreseaza atat romanilor cat si moldovenilor vorbitori de limba romana ( si/sau moldoveneasca dupa caz ), dar se pare ca ori crede lumea ca esti fraier daca dai like, ori chiar se crede putin mai fraier si nu prea vrea sa se stie. 🙂 Pana la urma aflam noi adevaraul, nu-i asa? Ultimii cinci au aparut in timp ce scriam acest articol, deci ceva efecte s-au vazut, asa ca invita-ti si tu prietenii, cine stie – poate o sa-ti multumeasca!

Pagina de FaceBook Nu sunt fraier – are deja 30 de fani

Dar la ce-mi foloseste pagina respectiva? In primul rand ai sa postezi pe ea, ai sa distribui apoi postarea si lumea va sti ca nu esti fraier, asa cum cred unii politicieni, primari sau mai stiu eu ce trantori platiti din banii nostri. Asa vor afla si ei ca suntem o categorie aparte, care nu pot fi fraieriti cu una cu doua, nu-i asa? Asta va fi tot sau mai este ceva ce poti castiga cate ceva de aici? DA, vom sta cu ochii pe ei – pe guvernanti, evident – iar de fiecare data cand crede ca ne pacaleste, noi tragem semnalul de alarma! La fel poti face si tu, caci esti deja membru in gruparea noastra, deci nu mai esti fraier de mult!

Ai aflat ca vor sa ne pacaleasca? Cum ar fi cu plata CASS chiar daca nu ai venituri si nu esti in tara? Pac, ai postat stirea, noi o distribuim si afla toata tara! Merge?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *