Ordonanta Militara Numarul 11

Gata, a venit si Ordonanta Militara Numarul 11, cum era de asteptat. Sa speram ca vestile sunt bine, mai ales ca acum cand circula vesti de genul: Cehii se relaxeaza dupa doua luni de carantina, sau altele de genul asta. Desi lumea se astepta sa auda vesti bune de la Suceava, iata ca Ministrul de interne Velea ne spuna ca de fapt Tanadareiul a iesit din carantina, iar despre zborurile catre Spania nicio veste buna pana pe 15 mai. Cine stie ce va fi dupa? Mai pe scurt ramane cum am stabilit, nimic nou pana pe 15 mai cand teoretic scapam de starea de urgenta si intram in alerta.

Ordonanta Militara Numarul 11

Mai sunt doua zile de izolare, apoi am scapat de completat hartii, in schimb toata lumea cu masca pe figura. In rest ramane ca si pana acum, stam la distanta, dar putem merge la frizer. Personalul navigant care nu prezinta simptome de COVID 19 poate merge acasa fara restrictii. Banuim ca totusi vor fi testati, mai ales ca acum sunt testele rapide. Am inteles ca s-a ales praful de proiectul doamnei Firea in care bucurestenii primeau 200 de lei daca set testau pentru COVID 19.

Dupa data de 15 romanii se vor bucura de mai multa libertate, intram si noi in rand cu lumea cum se zice. Sa speram ca nu vom asista la o sistare rapida a libertatii din cazua inconstientei populatiei. Ar fi pacat sa ne intoarcem de unde am plecat. Pe de alta parte se asteapta scumpiri la alimente, dar ieftiniri la serivicii si electrocasnice. Zicem se asteapta, caci nu avem de unde sa stim ce va fi. Azi in unele piete rosiile se vindeau cu 20 de lei si ciresele cu 40 sau 50 de lei.

News Reporter