OFICIAL – Studentii se ALATURA PROTESTELOR!

OFICIAL – Studentii se ALATURA PROTESTELOR!

Un comunicat oficial al ANOSR (Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania) ne arata faptul ca studentii urmeaza sa se alature protestelor ce se vor desfasura in aceasta seara la Parlament, si nu numai. Studentii se arata nemultumiti de modificarile ce se aduc Legilor Justitiei, Codului Penal, dar si modalitatii in care acestor Legi sunt trecute de Parlament, acestia spunand ca modificarile sunt „fara precedent si strigatoare la cer”.

De altfel, ANOSR a anuntat in mai multe comunicate ca in cazul in care „circul legislativ”, cum l-au denumit studentii, nu se va opri, acestia vor participa organizat la protestele ce se desfasoara, iar, in aceasta seara, in fata Parlamentului, studentii isi vor face aparitia pentru prima data in 11 luni, in mod organizat.

In finalul comunicatului, studentii solicita de urgenta oprirea acestui demers ce va pune pe butuci justitia din Romania, in cazul in care acestia mai prezinta vreun strop de onoare si demnitate. Comunicatul se termina cu indemnul „Diseara ne vedem in strada!”. Asadar, diseara studentii vor iesi in strada si se alatura protestatarilor ce se afla in fata Senatului.

News Reporter