Ne-am pus pe negru!

Bineinteles, ca ati observat si voi ca multa lume poarta negru, probabil, multi si dintre voi prefera aceasta culoare profunda si misterioasa, care nu a putut trece neobservata si pentru mine. Este o placere sa faci o selectie a paletelor de culori, de fiecare data poti obtine multa placere de la contemplarea lor.

Aprofundatul si misteriosul negru: 33 palete de culori.

Deci, pentru cei care, de asemenea, prefera acesta culoare – un pic despre ea, plus paleta.

Psihologia culorii negru este bazata pe sentimentul de confort, un sentiment de mister, acceptarea infinitului, si este, de asemenea, legata de forta inepuizabila a femeilor.

Culoarea neagra are atat caracteristici pozitive:

– Folosirea motivata a puterii;

– Crearea;

– Capacitatea de a prevedea;

– Continut bogat,

dar, si caracteristici negative:

– Distrugere;

– Suprimarea;

– Depresia;

– Vidul;

– Folosirea fortei drept semn de slabiciune si egoism.

Negru intotdeauna ascunde in el totul ce poarta, ceea ce inseamna „misterios” (este folosit adesea in filmele de groaza). Negru este asociat cu curiozitatea, el atrage atentia. Sperie (frica de mister). Negru este intotdeauna o provocare pentru om, care incearca sa-si elibereze esenta sa,  o persoana trebuie sa treaca prin negru sa stie cat de mult alb are in el.

Negru da o sansa la odihna, contine promisiunea – „totul va fi bine”, speranta, dar trebuie sa amintim, ca el nu te va lasa sa fii ceea ce ai fost inainte – el te implica, dar nu te impune. Cand apare depresia, raman doar caracteristicile negative ale negrului. Negru a fost intotdeauna, ca moartea, vorbeste de pace si liniste, inseamna sfarsitul.

Preferinta culorii negru la imbracaminte  – o penurie sau lipsa in viata a ceva foarte important – omul se bloceaza in negru. Din negru este nevoie de a iesi treptat diluandu-l cu alte culori.

Despre cum am putea dilua negru  putem vedea in GALERIA de imagini!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *