Motive spaniole in colectia Dolce & Gabbana

Casa de moda Dolce & Gabbana este intr-un fel cea mai reprezentata in artilolele nostre. Se pare ca de fiecare data mai exista ceva de spus despre ei si colectiile lor. Puteti citi cateva dintre articolele despre Dolce & Gabbana: Colectia de vara pentru fetite de la Dolce & Gabbana;  Pasiune italiana de le Dolce & Gabbana; Colectia de croaziera Lookbook Dolce & Gabbana

Designerii celebri de moda Dolce & Gabbana sunt originari din Sicilia (Italia) si in modelele lor sunt reflectate modele care poarta amprenta locului de origine, dar in 2015 ei au decis sa adauge la colectia motive din tara vecina, fierbinte si sufocanta – Spania. Aceasta noutate toti iubitorii de moda au intampinat-o cu entuziasm. Asa ca am decis sa va aratam frumoasele costume ce ne amintesc despre Spania, toreadori si flamenco.

Casa de moda Dolce & Gabbana a reusit saconbine cu  pricepere mazara, pasiunea spaniola, temele religioase, corsetele, papusile si femeile in costume de toreadori. Dolce & Gabbana a creat o colectie feminina cu adevarat feminina, amuzanta si pasionala, care se inspira din traditiile spaniole si reinvie adevaratul ADN al brandului Dolce & Gabbana.

Revenind la detalii, este clar ca noutatea in colectia sa Dolce & Gabbana sunt poncho – de lux (multe dintre ele din blana)si imprumutate din traditiile spaniole. Alte detalii din temele spaniolesunt panglicile pe jachete si rochii, precum si accesoriile in stil de toreadori.

La tesuturi alegerea a cazut asupra brocartului de lux, Cadi, piele, satin si tul – toate din cele mai bune variante. la multe modele exista si broderie, care imbogateste si mai mult tinuta.

Schema de culori este, de asemenea, in concordanta cu spiritul din Spania. Trei postulate de baza – rosu, alb si negru.

O alta întorsatura rasunatoare sunt tocurile inalte; desii pantofii plati, de asemenea, raman, se acorda atentie la inaltimea tocului. Pantofii cu toc sunt decorati mai bine decat oricand, iar unele chiar sunt impodobite cu obiecte de cult.

Pe podiumul rosu au aparut doamne in costume de toreordi si dansatori de flamenco! A fost un spectacol uimitor, care nu poate fi usor uitat!

In plus fata de colectia in sine a a aparut si spotul de publicitate foarte luminos si interesant, in care functioneaza perfect  si in armonie modelele clasice cu cele contemporane. Va invitam sa vizualizati toata colectia in GALERIA de imagini.

 

 

News Reporter