LiveTEXT din Comisia pentru Codul Penal – Iordache: Stam pana la ora 24!

LiveTEXT din Comisia pentru Codul Penal – Iordache: Stam pana la ora 24!

Inca de dimineata, aceeasi comisie ce a dezbatut Legile Justitiei (303, 304, 317), a inceput dezbaterile si pentru Codul Penal, inca de dimineata, mai apoi sedinta suspendandu-se, iar, la ora 14:30 sedinta Comisiei s-a reluat, insa, astazi nu se voteaza amendamentele, ci doar se poarta discutii generale pe fiecare amendament.

LiveTEXT:

UPDATE 18:45 – S-a reluat sedinta.

UPDATE 18:10 – Neintelegeri in Comisie intre Iordache si Marton Arpad. In momentul in care Iordache cu Catalin Radulescu si Serban Nicolae s-au retras intr-o alta sala, ferindu-se de pozele jurnalistilor, Marton Arpad a anuntat ca suspenda sedinta, membrii comisiei incepand sa plece. La scurt timp, Iordache a revenit si a anuntat ca nu se suspenda sedinta, luandu-se doar o pauza pana la ora 18:30, moment in care Stelian Ion, cel care a pus muzica si ieri in Comisie, a spus: „Vin cu boxa? Ca sa stiu.”

UPDATE 17:30 – Florin Iordache, Presedintele Comsiei, a anuntat ca pentru dezbaterile pe codul penal, se va sta pana la ora 24:00, in aceasta noapte!

UPDATE 16:20 – PSD a anuntat ca nu isi mai sustine unul din amendamentele foarte controversate, ce face referire la faptul ca procurorii nu vor mai putea oferi detalii despre dosare, pana la solutionarea acestoa, fiind agreata forma celor de la UDMR.

 

sursa foto: evz.ro

News Reporter