Legea cainilor de la stana si parlamentarii

Cand auzi ce legi dau paralemntarii astia care si-au votat pensii pentru patru ani de munca te intrebi daca nu ar trebui internati la Socola, si abia dupa implinirea varstei de 100 de ani sa poata fi scosi la pensie. Adica cata minte sa ai sa dai o lege pentru ciobani si turmele de oi, sa le impui maxim doi caini la stana, cand un om liber poate avea oricati caini doreste? Sa pazesti turma de 1000 de oi cu doi caini e o nimica toata, uite ei ne pazesc pe toti 20 de milioane si nu au niciun caine!

Legea cainilor de la stana si parlamentarii romani

Evident ca nimeni nu va da socoteala pentru tampenia facuta de parlamentari, ba fac prinsoare cu voi ca-si voteaza si niste prime de sarbatori, ca doar gandesc ( prost si pentru fraieri, da gandesc – oare cu ce, ca sigur nu cu capul, sau nu cu cel din partea de sus a organismului lor unicelular ). Azi ciobanii au venit la Bucuresti si au luat Parlamentul cu asalt, s-au mai linistit cand i-au dus cu presul si i-au luat de farieri, doar ca sunt sigur ca daca nu le rezolva problema, iar vin la Bucuresti, de data asta poate nimeresc cu bata in cap si cate un parlamentar, asa ca sa vada cum e cand te doare capul, poate asa se vor gandi mai bine inainte sa de alegi cu fundul!

Nu inteleg de loc ce a fost in capul lor, sa interzici cainii la stana? Pai unde sa-i tii, la Parlament? Sau si mai bine, sa le ia plozii la parlamentari si sa-i faca cani ciobanesti, poate dau ochii cu lupul! Sau poate le spune cineva sotiilor lor bancul cu lupul! 🙂

Legea cainilor de la stana
Legea cainilor de la stana si parlamentarii

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *