Jocuri de lumini in bijuteriile Farah Khan

Farah Khan – asa se numeste compania producatoare de bijuterii a cunoscutei actrite indiene Farah Khan. Aceasta creeaza minunate coliere, cercei, bratari din diamante, rubine, acvamarin si turcoaz, precum si smaralde, safire rare netaiate. Bijuteriile ei, desigur, au un stil unic indian.
La crearea bijuteriilor se foloseste arta indiana veche de taiere in pietre pretioase. In colectiile lui Farah Khan intotdeauna exista bijuterii intr-un singur exemplar, deoarece este dificil de a gasi pietre identice, de culoare, forma si marimea, dar exista si modele de baza care trec dintr-o colectie in alta, putin diferite sau putin modificate.

Jocuri de lumini si de culoare in bijuteriile lui Farah Khan: 30 de lucrari uimitoare realizate in stil indian – GALERIE.

Drept regula, in esenta bijuteriilor ei sunt imagini de animale sau a unor plante exotice.
Farah se inspira, privind fiecare piatra, se uita la structura sa, la culoarea sa. Ea spune procesul crearii: „Pietrele scumpe de milioane de ani s-au format in scoarta terestra, si inainte de a ajunge la mine au parcurs un drum lung. Ma uit la dimensiunea si culoarea lor, precum si la transparenta, abea apoi decid cum sa le folosesc, pentru ca produsul sa fie capabil de a descoperi frumusetea lor la maxim”.

Aceste bijuterii mi se par foarte feminine, luminoase si greu de uitat cu stilul lor indian inerent. Titularii acestora cu siguranta nu vor ramane fata atentie. Bucurayi-va de aceste lucrari minunate.

Interesant de stiut:

Bijuteriile fermecatoare – Friedasophie

Sticla vie – Hans Hodo Frabel

Farfurii decorative. Istoria si prezentul

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *