Ingerii si designul

Cand avem nevoie de ajutor ce facem? Ne rugam la Doamne-Doamne si la ingerul nostru pazitor! „Angels Among Us” – Ingerii sunt printre noi! Va oferim la aceasta tema o mica selectie de interioare, cu dormitoare decorate cu ingeri, o selectie de diverse solutii interioare. Ne-am bucura daca pentru cineva ar fi utile.

Ingerii si designul: cream o atitudine pozitiva si frumusete cu imagini dragute

design cu ingeri

In ultima perioada de timp imaginile cu ingeri sunt vazute din ce in ce mai mult in interiorul caselor, apartamentelor si vilelor. S-ar parea ca nu sunt imaginile care ar putea fi folosite pentru decorarea apartamentelor si camerelor, dar acestea sunt totusi folosite in interior si fac designul mai festiv, sublim. O astfel de incapere emana caldura, ofera protectie locuitorilor sai.

Imaginile ingerilor sunt folosite atat pentru decorarea spasiului de pe pereti, cat si pentru decorarea plafoanelor. Astfel, s-ar parea ca fetele angelice sunt fie in apropiere, fie sunt vazute de sus, adica o persoana poate simti intotdeauna protectia lor.

Imaginile ingerilor sunt adesea folosite in dormitoare. Aceasta alegere creeaza o atitudine pozitiva, care emana curatenie si bunatate si, pe langa asta, este frumoasa si eleganta.

Un dormitor este un loc in care o persoana poate fi singura cu el insusi, se poate relaxa de agitatia vietii. Toata lumea este diferita, si toata lumea alege pentru el un singur lucru, cuiva ii place minimalismul, cuiva luxul, unii prefera o combinatie de culori stralucitoare, iar altii din contra alege tonuri pastelate.

In orice camera, imaginea ingerilor ar trebui sa fie elementul principal al intregului interior.

Fireste, unei astfel de imagine ar trebui sa i se ofere tot spatiul liber.

Nu este indicat sa folositi imaginea pe intreg peretele, daca stiti ca acolo vor fi canapele, mese si alt mobilier. In acest caz, este mai bine sa selectati o imagine mai mica si sa o utilizati pe o parte a peretelui.

Ingeri in interiorul camerei de zi. Nu exista restrictii privind utilizarea imaginilor cu ingerii in îincaperi cu diferite scopuri. Utilizarea cea mai potrivita a imaginilor cu chipuri de ingeri in camere, este la cele in stilul baroc, rococo si clasic.

Voi decideti daca doriti sa folositi imagini cu chipuri de ingeri in camere pe peretele din bucatarie, camera de zi sau dormitor. Un loc potrivit pentru ele se gaseste in oricare dintre ele. Este doar necesar ca decizia stilistica si starea de spirit generala sa corespunda cu imaginea aleasa. Pentru idei si inspiratie vizitati albumul – Ingerii si designul

Va dorim mereu sa simtiti bunatatea, grija, iubirea si protectia ingerului vostru ceresc!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *