Ingerii roz ai designerului libanez Nicolas Jebran

Astazi vrem sa va aducem la cunostinta o colectie de rochii, care te incanta, te minuneaza prin frumusetea si gingasia sa.

Va fi o poveste despre ingerii roz ai designerului libanez Nicolas Jebran.

Colectiile sale foarte pitoresti si figurative te impresioneaza. Mai degraba par niste opere de arta, ilustratii ale unor basme. De fapt, cele mai multe dintre costumele sale sunt create anume pentru scena si show business.

In colectia sa pentru anii 2014-2015, expresiva si fabuloasa tema era -o regina rea. Colectia a fost prezentata la saptamana modei la Paris. Acum vedem ca a fost o scapare din partea noastra ca nu am scris despre aceasta colectie, insa albumul cu modelele colectiei il puteti admira AICI.

Lucrata intr-o paleta de nuante elegante sub forma de pudra roz si bej, te surprinde prin complexitatea texturi: aplicatii extraordinare, volanele moi, petale de flori necunoscute. Siluete foarte expresive si o croiala extraordinar de complexa.

In general, este de neinteles pentru mine, de exemplu, cum sunt facute aceste aplicatii, fie asemanatoarea cu o armura fabuloasa, sau cu niste solzi ale unor vietati magice marine. Sau aceste flori minunate si volanele din petale. Si cum este croiala?!

Designerul de moda libanez este renumit pentru luxul, frumusetea si excentricitatea modelelor sale, iar aceasta colectie nu este o exceptie.

INGERII ROZ ii puteti admira vizualizand albumul de aici. Asteptam si comentariile voastre, care ne arata despre ce sa mai scriem.

News Reporter