Impozitul pe aer intra in vigoare din 2016

Varianta Ponta de a baga lumea la puscarie, noul Cod Fiscal te obliga sa mergi a dai o declarati ala ANAF ca nu ai venituri, apoi trebuie sa platesti 8 milioane la CASS, apoi vine DNA-ul si zice, ok – nu ai venituri dar de unde ai platit asigurarea de sanatate? Deci ai venituri, dar nu le declari, deci hai la puscarie! Super! Nu discutam de cei ce muncesc la negru, e o alta discutie, dar daca chiar nu ai? Iar daca te inscrii la primarie pentru venitul minim garantat, hopa – nu e la nivelul de la care se calculeaza impozitele. Pai daca nu am venitul de 1200 brut, de ce calculezi de la el impozitele? Ca sa-si mareasca Ponta si PSD-ul veniturile, evident! Un parlamentar merita 15 milioane pe luna dupa cateva luni de stat si dormit in fotoliu, TU amarutul fara venituri trebuie sa maturi strazile!

Impozitul pe aer intra in vigoare din 2016

Daca pana acum radeam, mi-a dat rasul in plans de data asta! Ponta cu ajutorul lui Iohannis au votat noul cod fiscal, prin care orice muritor de rand fara niciun venit are obligatia de a plati la CASS 8 milioane pe an! Culmea este ca prevad ca vei fi pus sa dai pe cinci ani in urma, atunci sa vedem pe unde scoti caciula! Ce urmeaza? Poate se gaseste un roman ,ai putin fraier si da statul in judecata – eu unul l-as da direct pe Ponta, ar trebui sa mearga, daca nu in tara, la Haga. DA, dureaza, dar cred ca merita!

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

Intrebare: ce face guvernul acum asigura integritatea psihica a celor fara venituri? Ma indoiesc, cred ca deja aproape la propriu cei vizati de Ponta innebunesc! Dar stai sa vezi una si mai buna, care precis nu stie sa o explice nimeni:

ARTICOLUL 47
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

Ce inseamna trai decent? Sa fii obligat sa platesti din banii pe care nu ii ai? Dovedeste ca omul munceste la negru, ca are venituri din care trebuie sa plateasca si ia un procent din venit, nu ai cum sa iei constitutional mai mult decat venitul omului, obtinut legal! Ce platim de fapt: o taxa sau un impozit? Taxa este pentru un serviciu acordat, iar eu daca nu vreau acel serviciu, NU pot fi obligat sa-l platesc! Plata din urma pentru servicii de sanatate NU este constitutionala, pentru simplul motiv ca nu mai ai cum sa prestezi acel serviciu ( tu, ca stat de drept ), mai ales daca nu ai beneficiat de niciun serviciu de genul celui taxat. ( aberant: taxa pe fumat la nefumatori – o platesc doar cei care cumpara produsle, nu toata tara!).

O fi impozit? Daca DA, atunci se ia pe ceva palpabil, care-ti apartine: venit – bun imobil sau mobil, etc. NU se poate impozita ceva ce nu exista! Am putea lua ca baza de impozitare pentru politiceni valoarea medie a ceea ce vor fura ei sau rudele lor intr-o viata! Pare culmea mai realist, mai corect si culmea mai adevarat! Doar ca ei fac legilem nu noi fraierii care platim impozite!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *