Idei noi pentru genti de la Atsuco Sasaki

Impaslire. Acesta este un fel de arta foarte specific, si se pare, ca nu intotdeauan se potriveste cu termenul de „eleganta”. Accidental am dat peste astfel de creatii care pur si simplu iti taie respiratia, in ciuda faptului ca sunt lucruri din pasla. Designerul japonez Atzuko Sasaki si lucrarile sale sub numele de marca „taneno” sunt un etalon de eleganta si rafinament. Vopselele si culorile ma fascineaza. Sper sa va placa si voua aceste idei care te imping spre culmi noi in creativitate.

Idei noi pentru genti de la mesteritra miraculoasa din Japonia – Atsuco Sasaki.

Atsuco Sasaki nu sta pe loc, mereu „pasleste” si scoate lucrari noi. Ati putea si voi incerca sa faceti, sau sa va inspirati  din aceste minunate modele pline de culoare si imaginatie.

De data aceasta am gasit o fotografie in care chiar ea isi demonstreaza gentile ei, si le-am placut chiar foarte mult. Mai ales geanta neagra cu coarne. Cand am vazut-o in combinatie cu tinuta, apoi inclus-o in GALERIE pentru a fi admirata si de voi!  Cu haine selectate in mod corespunzator arata foarte elegant!

In pozele complete  pe aceste fotografii putem vedea ce de fapt a conceput artistul, cand a inventat modelul. Acest lucru este valabil mai ales pentru moda. In mod independent, lucrarea arata adesea pierduta si nu se vede intotdeauna ideea. In complex, totul arata foarte armonios si interesant. Cu siguranta acum, veti mult mai atenti la idea si modul de a echilibra garderoba voastra cu geanta.

Ramanem ca intotdeauna foarte interesati si de opiniile dumneavoastra! Vă multumim!

News Reporter