Germania inaspreste conditiile de carantina

Germania inaspreste conditiile de carantina si pregateste momentul in care toata lumea care este pe strada sau in spatii publice va purta masca. Seria de masuri mai cuprinde si alte puncte care in opinia autoritatilor ar putea duce ca pe 19 aprilie sa se reia treptat circulatia. Germania se straduie sa reduca numarul de infestati de o persoana sub 1, ceea ce evident va duce la limitarea epidemiei si la reluarea activitatilor in tara. Evident ca reamintim ca din cauza primaverii au inceput lucrarile agricole si nemtii asteapta cei peste 100.000 de romani sezonierisa-si inceapa munca.

Germania inaspreste conditiile de carantina

Momentan in Germania lupta se da pentru a avea rezultatele infectarilor in cat mai scurt timp, adica o lista completa obtinuta in 24 de ore a persoanelor cu care s-a luat contact. In acelasi timp pentru anul scolar s-a lasat la latitudinea landurilor sa stabileasca conditiile de redeschidere. Influenta negativa asupra industriei obliga tarile sa-si faca planuri cat mai optimiste pentru reinceperea activitatii economice si sociale. Pana in prezent numarul celor depistati pozitivi la COVID 19 a depasit 95.000, insa numarul noilor imbolnaviri este in scadere usoara.

Numarul de decese din cauza COVOD 19 a ajuns la 1418 cazuri, dar reamintim ca in Germania raportarea se face diferit fata de Italia [ de exemplu ]. Adica sunt raportati doar cei care au decedat efectiv doar din cauza virusului, fara ai include si pe cei care au fost bolnavi cronici si starea lor s-a inrautatit din cauza COVID 19. Asadar sa ne asteptam la masuri mai drastice cu privire la circulatia populatiei in Germania in urmatoarele zile, dar sa speram ca acestea vor duce la o revenire la viata anterioara mai rapida.

News Reporter