Eugen Teodorovici ne ia de fraieri

Ministrul de finante Eugen Teodorovici ne ia de fraieri si ne spune ca ideea introducerii bacsisului a fost o initiativa a patronatelor, dar cum nu amers prea bine implementarea, s-a renuntat la idee. Imi si imaginez cum stateau la coada patronii de la terase sa-l roage pe Eugen Teodorovici sa le ia impozit pe bacsis chelnerilor, pe care tot ei ii plateau la minim pentru ca faceau bacsisuri. Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului numarul 8 din 2015 Ponta visa la bani cu gramada la buget, doar ca ideea lor nu a prea prins nici la public si nici nu se prea putea aplica corect.

Eugen Teodorovici si bacsisul

Cat de fraier poti sa fii sa crezi ca ideea de a impozita bacsisul se poate face altfel decat pe proprie raspundere si prin declarare voluntara? Oare va veni ziua cand guvernul – oricare ar fi el, caci desi cel PSD a fost si va fi probabil cel mai rau posibil, pentru romani, niciunul nu a fost prea prietenos cu cei saraci, va face si o lege prin care sa ne fie mai bine?

Lasand gluma cu bacsisul, hai sa ne gandim putin de ce Victor Ponta si gasca d ela guvern nu face nimic pentru a reviziui chestia cu CASS-ul, car ein fiecar eluna aduce mii de romani la nebunie? Sa fie pentru ca au o placere nefireasca [ ca sa nu spun bolnava ] de a rade de noi? Au fost instiintati, s-a demonstrat ca e neomensc ce fac, ba unii au castigat si in instanta, si tot degeaba. In schimb la chestia cu bustenii, acolo demite ministrul, ce sa zic? Pe bune, pe ala de la protectia coplului si de la finante, care nu mai mareste cei 10 euro de la alocatia copiilor nu-l demiteti, domnule procuror?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *