Drumul spinos catre glorie (II)

Dezvaluim mai departe istorii de viata pe scurt si drumul anevoieos catre gloria de azi a celor, pe care ii admiram sau nu, le urmarim munca cu interes de pe marile ecrane sau TV.

Johnny Depp

In tineretea furtunoasa, viitorul artist din rolurile cele mai memorabile de astazi visa sa devina un muzician de rock, el a fost nevoit sa-si castige existenta, banii pentru alcool si droguri prin diverse munci prost platite si neprestigioase. El a reusit sa munceasca hamal, curier, vanzator de stilouri la telefon si in transportul public pana la intalnirea sa cu Nicolas Cage cand a primit primul sau rol.

Apropo, astazi, Johnny si-a omplinit visul. Cu eroul din articolul anterior, un fost angajat la bucatarie din New Hampshire – Joe Perry – Alice Cooper, el canta la chitara intr-o formatie de rock Hollywood Vampires. Deci, intr-un super-trupa s-au adunat un fost vanzator de stilouri si un spalator de vase, dar acum, in pozitia de stele de nivel mondial.

Danny Trejo

Viata acestui personaj a evoluat destul de sumbru la inceput. In tinerete a participat la mai multe jafuri de magazine si 12 ani din tineretea sa i-a petrecut in nchisoare, unde s-a antrenat la box si chiar a reusit sa devina campion al Pennsylvania. Dupa eliberarea sa, Danny a fost nevoit sa joace roluri in multime cu 15 $ pe zi, pana cand intr-o zi a fost observat de catre Andrei Koncealovski pentru tatuajele sale de lux (si, spre deosebire de ale altor actori – reale) si a fost invitat pentru un rol major. Prima ocupatie a lui lui Danny Trejo nu era diferita de specialitatile eroilor sai.

Cum isi aminteste primii sai pasi in rolurile din filme:

„Cinci ani am jucat  banditul numarul 1, care avea de spus intotdeauna o singura propozitie, de obicei, injuratura. „Un regizor mi-a dat o pusca si a spus: – Sparge usa cu piciorul si apoi improvizeaza! In spatele usii, niste oameni jucau poker, cascadori desigur. Ei bine, am rupt usa, cineva a strigat, i-am dat una la cap cu patul armei, o chichita a strigat – i-am pus pusca la cap. Regizorul incantat si mirat: „Dumnezeule, Danny, unde ai invatat asta? Si eu: Imi amintesc. Am furat la supermarket Von, si Safeway, si Thrifty Mart. Pe scurt, experiente au fost!”

Al Pacino

Inainte de toate el a fost exclus din scoala pentru un comportament rau si esecul la examene (viitoarea personificare a Mafiei italiene pe ecran, el a fost capabil sa treaca numai examenul la limba engleza), Al stia ca va fi actor. Pentru cursurile lui de actorie el castiga bani lucrand curier, maturator si chelner, uneori, combinand aceste muncii. Si, tot salariul modest il cheltuia pe studiu, pentru a juca unul din rolurile cele mai cunoscute din istoria cinematografiei.

Quentin Tarantino

Acei ani lungi, pe parcursul carora viitorul creator al „Pulp Fiction” si „Four Rooms”, in zadar oferea producatorilor scenariile sale, el a trebuit sa lucreze vanzator de bilete in cinema „pentru adulti”, iar apoi -vanzator video. Poate anume acestu fapt, numarului mare de filme vizionate de Tarantino se datoreaza succesul sau? El si-a format un gust unic, care inca il ajuta sa faca filme, niciunul similar cu oricare altul, dar uimitor de populare.

Asa ca, in mod ironic, un fost agent de vanzari s-a casatorit cu fosta spalatoare de vase. Numai ca acum se scalda in razele gloriei nemarginite!

Toata GALERIA cu vedete AICI!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *