Dr. Charles Lieber si romanii creduli

Cine vrea sa rada de noi romanii o face cu atata usurinta incat deja cred ca ai nostrii „pun botul” la orice. Dupa ce le tot da clipuri cu Dwayne Johnson spunand cat de bine e in cu stiu ce vacanta de vis, pun si o poza cu multi bani si gata pacaleala. Asta pentru ca romanii fie nu stiu engleza, fie o stiu dar ce rost ar avea sa asculte cand cineva a scrsis ca o sa primesti un milion de dolari! Ce sa faci? Distribui si gata, esti pe lista castigatorilor. Acum au gasit un video cu Dr. Charles Lieber din ianuarie si ce sa vezi? Daca tot era asociat cu chinezii, nu ar fi mai ok sa-l acuzam azi ca ele responsabil de COVID 19? Ba da!

Dr. Charles Lieber si romanii creduli

Daca vrei sa stii adevarata poveste, citeste articolul original de la americani. E mai simplu sa faci asta decat sa distribui stiri aiuristice pe retelele de socializare. Acest articol este scris pentru toti aceia care cred orice gasesc pe internet. Nu stiu cine e primul care distribuie, daca o face intentionat sau a vazut asta pe fluxul de stiri si hop si el sa dea o mana de ajutor! Articolul asta vad ca e preluat in limba spaniola, ca de fapt si acela cu Dwayne Johnson si milioanele mocca. Mai copii, nu mai fiti asa de naivi!

Pe retelele de socializare circula tot felul de prostii, mai mari sau mai mici. Ideea este ca acestea sunt facute cu un scop anume, cel mai putin periculos find acela de a strange like-uri sau distribuiri, dar cel mai adesea au ca scop final pacalirea oamenilor cu bani. Chiar e asa de greu sa fiti mai destepti?

Dr. Charles Lieber este acuzat ca ar fi facut spionaj economic in favoarea Chinei, nu ca ar fi raspandit nu stiu ce virusi, etc. El lucra la un proiect cu chinezii, la Department of Chemistry and Chemical Biology de la Harvard University. Pare ca seamana, dar nu prea rasare cu realitatea!

News Reporter