Daca esti fraier ai nimerit la fix

Daca esti fraier ai nimerit la fix, este exact site-ul de care ai nevoie! Spune si altora cine si cum te-a pacalit! Ne poti scrie pe email suntfraier.eu[at]gmail.com, iar desi pare ca totul e o gluma, sa stii ca este pe bune! Nu mai vrei sa iei teapa? Te invit pe forumul SeoPedia, unde rata de tepe este atat de mica, incat poti sa spui ca nu exista.

Mai stiu un forum SEO, nu-i spun numele, dar acolo teapa iei numai daca intri, fara sa mai faci nimic! Site-ul est enou, la inceput de drum, dar fac pariu ca pana la anul pe vremea asta, va fi plin de articole unde ti se va spune cine si cui a tras teapa! Nu se publica nimic inainte de a fi clar cum stau treburile! Sau daca se publica nu se dau date exacte despre nume, site-uri, adrese forum, etc.

Acest site este un produs kLumea.Info si Ghimpele.Info – doua site-uri ce au drept scop sa ne faca sa radem, dar cu folos! Inca nu am decis cum va arata la final produsul esti fraier, insa cu siguranta va fi ceva de care se va folosi multa lume, caci pacaliti avem mereu, iar din pataniile lor putem invata cu totii!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *