Cum poti motiva sotul sa fie fidel?

De multe ori, barbatii isi scot verigheta de pe deget, atunci cand intentioneaza sa-si schimbe sotia, iar acest lucru- tradarea, dupa cum bine stiti, este principalul dusman al casniciei.

Cum si-a motivat sotia sotul ei sa-i fie fidel cu o gravura pe verigheta?

Fiecare cuplu isi are secretul lor de a-si pastra casnicia. De exemplu, Daniel si Amanda Tallman au umorul! Cuplul s-a casatorit in 2011, iar mariajul lor a inceput cu umorul, care este caracteristic lui Daniel. Pentru nunta, Daniel a ales inelele de nunta din wolfram cu banda de diamant pe diagonala. Cu toate acestea, Amanda a decis sa ajusteze inelul pentru viitorul ei sot. Ea a dat un inelul bijuterului si l-a rugat sa graveze pe partea interioara a inelului aceasta inscriptie: ‘”Put it back” (Pune-l inapoi).

Asa ca, daca vreodata pe Daniel l-ar purta gandul sa-si scoata inelul, pentru a face cunostinta cu o alta femeie, el intotdeauna va vedea aceasta inscriptie cu avertisment. vedeti mai jos si fotografia aceste perechi iubitoare de umor Amanda si Daniel Tallman.

Cuplul spune ca in relatia lor este mult umor si anume acesta ii face atat de placuti.

„Umorul face casatoria noastra incredibil de placuta. Prietenii nostri ne spun adesea ca ei spera sa aiba o casatorie ca a noastra. Sunt foarte mandru de asta, si cred ca acesta este cel mai mare compliment pentru un cuplu casatorit ” – a spus Daniel.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *