Exista in viata lucruri care par a fi imposibil de explicat prin logica. Cu toate acestea, oamenii sunt intotdeauna predispusi sa astepte schimbari in viata lor si sa creada in miracole. Prin urmare, in acest articol vom vorbi despre cum sa atragem in casele noastre bogatia si norocul doar cu un decor de interior adecvat.

Se crede ca prosperitatea si bunastarea pot fi aduse in casa voastra de culorile maro, galben si verde. Dar, evident, nu este necesar da decorati in verde toti eretii casei si toate draperiile casei sa fie in ton maro cu pete aurii. Este suficienta prezenta acestor combinatii de culori doar in locul unde lucrati – la birou, de exemplu, sau in zona de lucru a camerei. Pentru a spori efectul de atractie in casa a bogatiei si norocului este bine sa aveti in fata o imagine cu apa, iar in spate- imaginea unui munte. Poate fi un poster, o fotografie sau un tablou cu aceste imagini.

Apa in multe tari este considerata drept un element ”monetar”, care este capabil sa atraga norocul in casa. Deci, un acvariu cu pestisori in el va fi benefic intotdeauna.

Zona clasica a bogatiei este considerat sud-estul. Chiar daca in aceasta zona nu poti crea un birou, aceasta zona poate fi imbunatatita prin plasarea in ea diferitor obiecte-talismane, sau pur si simplu imaginea lor. Acestea pot fi plante in forma de inima, cu frunze rotunde, diverse animale si pasari. De exemplu, puteti alege pur si simplu un tapet cu astfel de desene.

Atractie norocIata cateva simboluri adecvate:
Bambusul promite loialitate, fiabilitate si longevitate;
Crizantema – simbol al norocului;
Monedele – duc la bunastare;
Starcul – un simbol de fidelitate si longevitate;
Fantana in casa – la abundenta si bogatie;
Ikebana cu pin – la longevitate;
Cascada in casa atrage norocul.

Zona de atragere a bogatiei si norocului poate fi amenajata in diferite colturi ale casei. Cu toate acestea, ar trebui sa se acorde o atentie deosebita la toaleta si baie, deoarece acestea sunt principalele surse de apa in casa. Se crede ca capacul de toaleta vesnic deschis si robinetele care curg fara oprire nu vor adauga la bunastarea voastra nimic. Dar un robinet contemporan elegant, chiar si decorat cu pietre, va atrage buna starea cu ssiguranta. Cei care au in apartament WC si baia comuna sunt sfatuiti sa faca un perete izolant intre ele.

Toata lumea stie ca nu bogatia este cel mai important lucru pentru viata umana. Cum sa obtii linistea sufleteasca si fericirea in casa familiei este un lucru mult mai important. Aici un rol important il au culorile alese corect ale mobilierului tapitat. Culorile calde, linistitoare cu nuante placute ochiului formeaza un flux de energie sanatos si creaza o atmosfera confortabila si echilibrata in casa. Prin urmare, la alegerea cuverturii sau draperiilor trebuie luata in considerare textura materialelor si semnificatia simbolica a culorilor. Sunt otrivite nuantele de galben, portocaliu, rosu deschis, cald sau chiar verde cald.

A atentie sporita trebuie acordata si luminii – ferestrelor care dau drumul luminii in casa, precum si iluminatului artificial. Lumina – o sursa de energie pozitiva. In cazul in care in apartament nu este suficienta lumina, problema poate fi partial rezolvata cu ajutorul textilelor coorespunzatoare in tonuri insorite, luminoase. Pentru ferestre este foarte bun tulul  ”Organza” si perdele luminoase din tesaturi naturale care respira.

Pentru dormitor – peretii, perdelele si cuverturile de pat e de dorit sa fie de tonuri neutre proaspete. Draperiile de cele mai potrivite nuante sunt bej, roz, salata verde, albastru palid, violet si pal. Ele trebuie sa fie usoare, blande, curate si vor aduce in casa sentimente similare. Cu toate acestea, in dormitor pentru stimularea senzuala nu vor fi in plus unele accente luminoase si nuante interesante, tulburatoare de flori rosii sau portocalii.

Vatra familiei este asociata cu bunastarea si sanatatea. In conditiile noastre, aceasta este bucataria. Este foarte important sa se pastreze o distanta suficienta intre sursele foc si apa, cele doua elemente opuse. Utilizarea corecta a energiei acestor elemente – in primul rand a focului – creste nivelul de activitate a locatarilor din casa.

Pentru acest lucru se poate fgolosi nu doar bucataria. Atarnati o imagine cu un rasarit sau apus de soare intr-una din camere sau folositi pentru a atrage mai multa sanatate in apartament o zona din camera, decorata in rosu sau portocaliu.

Iata cele cateva modificari pe care le puteti face la designul interior a casei voastre pentru a va aduce bogatia, norocul si prosperitatea.

Mai citit si:  Viata plina de distractii sau Despre beneficiile lentoarei

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *