Culoarea preferata a reginei Angliei

Regina Elisabeta a II (titlul complet al Majestatii Sale Elisabeta a II, din mila lui Dumnezeu a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ai a unor dintre regate si teritoriile  sale Regina, sef al Commonwealth-ului, aparatoare a credintei) de 62 de ani conduce tara sa. Majestatea sa este considerata standardul bunului gust, hainele sunt intotdeauna elegante si un stil perfect, palariile foarte originale.

Consultantul personal al Majestatii sale Angela Kelly recunoaste: „Regina iubeste hainele frumoase, si este o buna cunoascatoare a tesuturilor. Eu doar ii pot sugera ceva pentru ea. Dar decizia finala mereu ii apartine.”

Si, desi in ultimii ani, familia regala a trebuit sa stranga cureaua si sa reduca cheltuielile,  regina continua sa se imbrace foarte elegant. In cei 62 de ani de domnie, Elisabeta a II-a aparut in public in nenumarate rochii si costume diferite. Multi s-au intrebat ce culoare ii place cel mai mult.

Expertii revistei Vogue au studiat hainele reginei pe parcursul unui an.

Dupa cum puteti vedea in aceasta colectie, Maiestatea Sa prefera albastru si nuantele de albastru (29%) si intr-adevar nu favorizeaza bej (1%) si alb-negru in carouri (1%).

Va aducem mai jos cateva exemple din tinutele reginei mai in detaliudin gama albastru. Gamma mov, de asemenea, este la loc de onoare la regina Elizabeth II. S-ar parea ca o culoare galben stralucitoare poate arata frivol. Dar cat de minunat arata pe Regina!

Un costum, haina – aceiasi nuanta. regula de baza pe care o respecta regina Elisabeta a II-a, adesea ia palarii la haine si rochii in aceiasi nuanta.

Aceasta femeie poate fi tratata in mod diferit, poti sa nu intelegi relatia sa cu familia si sa nu impartasesti opiniile sale politice, dar tinuta ei, capacitatea de asi mentine stilul, gustul si eleganta sa (si are, de altfel, 89 de ani!), nu poate decat sa provoace admiratia.

Va invitam sa vedeti toate fotografiile in GALERIE

 

News Reporter