Comuna Eftimie Murgu – Banat

Comuna Eftimie Murgu de pe Valea Rudariei se promoveaza singura, merge la targuri si expozitii internationale de turism, asa se face ca au si cu ce se mandri cand vine vorba de incasari. Asa a ajuns tocmai la Berlin, iar cei ce au calatorit prin Banat stiu ca avem cu ce ne lauda. Daca am lua numai una din minunile de aici, morile de apa din lemn si tot ar fi suficient sa atragem mii de turisti anual la noi in tara.

Comuna Eftimie Murgu – Valea Rudariei

Pentru ca nu se gasesc investitori care sa aduca aici ceea ce trebuie s-a deschis campingul Rudendorf, unde poti veni si sta in aer liber in mijlocul naturii. Stau si ma intreb, oare alti primari nu pot face la fel? Sau cum ar fi sa se apuce primaria sa-i uneasca pe locuitori si sa-i ajute sa obtina fonduri europene? Ar fi chiar asa de greu? Nu cred, exemple sunt destule, iar in Banat avem oferte care ar intrece poate chiar litoralul, trebuie doar sa ne gandim cum sa incepem sa valorificam acest potential.

Ati vazut unde era Italia acum 50 de ani? Da, nu mai mult decat jumatate de secol. Azi unde este? Vedeti filmele cu Marcel Mastroiani si Sofia Loren si o sa va convingeti ca noi pornim azi de la un alt nivel, deci am putea ajunge curand sa traim intr-o tara prospera! Numai sa ne urnim si sa intelegem ca unirea ne da puterea – iar puterea inseamna bani si banii inseamna putere, cum zicea un mare om politic,

Comuna Eftimie Murgu
Comuna Eftimie Murgu de pe Valea Rudariei
News Reporter