Broderia in colectiile lui Alexander McQueen

Saptamanile de moda trec una dupa alta, prezentand colectii noi in fiecare zi – iarna, primavara, vara, toamna, iarna din nou. Colectiile sunt diferite – unii dintre designeri merg pe o carare batuta deja, respectand cu strictete traditiile, cineva o ia pe linia de avangarda, dar cele mai multe dintre colectii trec fara a lasa vreo urma in memoria noastra. Da, frumos, da interesant, am priivit, am luat cate o idee si am uitat. Dar, exista marci comerciale, nu multe, dar ele sunt – care lasa o amprenta in memorie, excita imaginatia, te forteaza sa te ntoarci din nou si din nou, sa privesti la detalii si sa admiri imaginatia designerului.

Broderia in colectiile lui Alexander McQueen – somnul sub aripile elfilor. 

Alexander McQueen. Sarah Jane Burton. Broderia de la an la an, de la o colectie la alta – ca suflarea unui inger, ba suprarealismul total, numai un pic din lumea noastra reala – dar intotdeauna feminina si memorabila. Unica, interesanta in general si in fiecare detaliu.

Pareri despre acesta colectie: ”Este interesant sa urmezi punerea in aplicare a ideii – stilul, culoarea, modelul si textura de broderie, iar rezultatul – un model de fotografie. Desigur, nu toate modelele sunt admirabile (dar si oamenii sunt diferiti si le plac lucruri diferite)”.

„Cand privesti la asa broderie, te gandesti – ce o broderie de lux pe rochia, purtata de aceasta femeie. Si era necesar sa spunem – ce femeie splendida in acea rochie cu broderie! Dar in lumea modei pare totul cu susul in jos. Rochia a devenit mai importanta decat imaginea unei femei frumoase”.

Va lasam si pe voi sa admirati aceste rochii din inalta moda, sa admirati finetea broderiilor si sa va faceti propria parerea despre ce vedeti aici!

GALERIA FOTO

News Reporter