Avantajele oferite de rafturile din tablă zincată

În industria rafturilor metalice, rafturile din tablă zincată sunt din ce în ce mai populare. În acest articol discutăm despre avantajele oferite de rafturile din tablă zincată.

Raportul calitate/preț

Rafturile din tablă zincată sunt, în general, mai ieftine decât rafturile echivalente cu un finisaj cu vopsea epoxidică. Oțelul galvanizat este puternic și foarte durabil.

Versatilitate: de la atelier la magazin

Rafturile din tablă zincată sunt foarte versatile și pot fi utilizate în multe domenii: atelier, industrie, supermarket, săli de arhivă.

Rezistența la coroziune

Finisajul zincat protejează rafturile împotriva coroziunii. Prin urmare, puteți instala rafturile într-o încăpere umedă, cum ar fi o pivniță.

Un aspect industrial

Finisajul lucios conferă un aspect industrial interiorului dumneavoastră. Rafturile pot deveni un element decorativ, în special atunci când sunt folosite ca rafturi de magazin. Este o alternativă la tradiționalele „gondole” folosite de industria de retail.

De la rafturi ușoare la rafturi pentru paleți

De la rafturi metalice care stochează o sută de kilograme la rafturi de depozitare care pot stoca mai multe tone, tabla zincată este utilizată peste tot. Prin urmare, puteți alege un raft din tablă zincată indiferent de încărcătura care trebuie depozitată: încărcături ușoare (<500 kg), produse voluminoase (500-700 kg) sau paleți (de la 800 kg la mai multe tone).

Polivalență

Rafturile din tablă zincată sunt versatile și, prin urmare, ideale pentru multe sectoare diferite. Sunt utilizate în industrie, ateliere și chiar în magazinele alimentare.

Durabilitate

Rafturile din tablă zincată sunt compuse din fier și oțel cu un strat de zinc pentru a proteja aliajul de coroziune.

Odată galvanizat, oțelul poate rezista la coroziune timp de peste 50 de ani în medii industriale și necesită foarte puțină întreținere.

Ideale pentru toate utilizările și scopurile

Rafturile din tablă zincată pot fi utilizate pentru a depozita toate tipurile de încărcături, atât ușoare, cât și grele. De asemenea, pot fi utilizate pentru a depozita încărcături de diferite dimensiuni: mici, mari, lungi…

Instalarea se face în funcție de încărcăturile pe care trebuie să le depozitați și este adaptată la spațiul dumneavoastră de depozitare.

Cum puteți alege rafturile din tablă zincată potrivite?

Iată care sunt principalele puncte de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de rafturi galvanizate:

– Natura și cantitatea bunurilor care urmează să fie depozitate.

– Natura mediului în care se află rafturile. Acest tip de rafturi este potrivit pentru medii umede sau uscate.

– Tipul de depozitare (exterior sau interior). În acest scop, puteți alege între rafturi galvanizate la rece, pentru instalare în interior, sau rafturi galvanizate la cald, pentru instalare în exterior.

De asemenea, trebuie să vă adaptați alegerea la natura suprafeței depozitului dumneavoastră. Ar trebui să alegeți un raft simplu pentru o suprafață plană și un raft cu picioare reglabile pentru alte suprafețe.

După cum puteți vedea, rafturile din tablă zincată sunt foarte populare datorită prețului și calității lor pe termen lung.

Dacă aveți nevoie de rafturi metalice, puteţi contacta Uzina Mecanică Vâlcea şi echipa de experți se va ocupa de proiectul dumneavoastră. Suntem capabili să vă satisfacem toate nevoile în conformitate cu specificațiile dumneavoastră. Proiectăm și confecționăm mobilier metalic pentru orice spațiu. Ne adaptăm permanență la nevoile și cerințele clienților, putând realiza produse unicat care se pliază perfect necesarului oricărei activități.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *