Andrei Gheorghe – sunt rus si noua nu ne pasa!

Pentru unii un idol, pentru altii un exemplu iar pentru altii un neinteles – asta a fost Andrei Gheorghe, pana pe 19 martie, cand a incetat sa ne mai bantuie – de la radio sau TV. Tragea tutun mai mult ca bunicul, era de cele mai multe ori grosolan, ii critica pe toti si asa a fost el inca din 1991 cand a debutat in radio. Cu a ajuns a joace in sase filme nu stiu, cert este ca urmeaza sa-l vedem – daca avem noroc – in al saptelea sub bagheta lui Francis Ford Coppola – da ami ce va mirati asa, o sa vedeti si o sa comentati la anul cand o sa fie pe marile ecrane, pentru cine are bafta o sa-l vada online!

Andrei Gheorghe – sunt rus si noua nu ne pasa!

Daca o dadea in bara avea o replica cu care le inchidea gura la toti: sunt rus si noua nu ne pasa! Poti sa-i mai zici ceva? A fost un rebel sau poate asa cum spun multi – un prost crescut, cine poate face o deosebire neta intre cele doua ipostaze? Stiti ce m-a enervat cel mai atre cand Andrei Gheorghe a decedat? ca toti au copiat cam aceiasi stire, in afara de cei de la Recorder.ro, asa am aflat si eu de vorba lui Andrei cu rusii. In rest am citit pe Wikipedia, caci mie imi era antipatic, nu prea aveam ce scrie despre el.

Ca sa mai socheze odata, Andrei Gheorghe nu va fi inmormantat ca tot crestinul – oricum nu l-am vazut evlavios, desi a facut cel putin un drum in Tara Sfanta! Va fi ars la crematoriu, sambata la ora 12! Cum a trait asa se duce, sa-ti fie cenusa usoara – Andrei Gheorghe!

News Reporter