Drumul spinos catre glorie (I)

Aveti impresia ca acum faceti doar nimicuri, un fel de prostii, in timp ce unii alintati de soarta se filmeaza in melodrame sau cu unele acorduri de chitara adun stadioane intregi de fani? Mai sunteti siguri si de faptul, ca pentru a deveni o stea, trebuie sa te culci cu producatorul sau din copilarie sa joci rolul de zana sau print in productii scolare?

Drumul spinos catre glorie a starurilor 

Va inselati. Succesul personal – este in a merge catre obiectivul sau in mod constant si sistematic. In cazul in care obiectivul exista, si aveti o pasiune pentru dorinta de a realiza acest obiectiv, puteti deveni un star indiferent de ce fel de munca faceti in drumul spre glorie. Exemple despre faptul cum mecanici, agenti de vanzari si saplatoare de vase au devenit celebritati – un numar uraia. Azi va facem cunostinta doar cu cativa dintre aceste personalitati:

Brad Pitt

Celebritate mondiala. Nimanui nu este nevoie de povestiti despre rolurile sale in „Fight Club”, „Big Kush” si „7 zile in Tibet”, si, de asemenea, despre multele titluri ale celui mai sexy barbat din anumiti ani. Dar, inainte de inceputul carierei sale Brad isi castiga painea imbracat intr-un costum de pui si invita trecatorii in cafenea.

Brian Johnson

Unul dintre cei mai cunoscuti vocalisti de rock ale lumii, solistul trupei AC / DC, Bryan a incercat de mai multe ori sa-si formeze propriul grup (a creat echipe Gobi Desert Canoe Club The Buffalo, SUA, Geordie si a inregistrat un album solo), in timp ce lucreaza mai intai ca strungar, si apoi mecanic auto. In tot acest timp el literalmente era impotmolit in saracie. Daca nu ar fi fost Geordie, daca un fan necunoscut nu ar fi trimis inregistrarea lor catre AC / DC, dupa moartea lui Bon Scott, Johnson nu ar fi avut posibilitatea de a induce in extaz muzical stadioanele cu mii de ascultatori, mangaindu-si provocator burta.

Uma Thurman

Pentru a cuceri New Yorkul si lumea modei ea a trebuit sa lucreze in paralel in calitate de spalatoare de vase intr-un restaurant – nu a plouat cu onorarii peste ea dintr-o data.

Joe Perry

Unul dintre cei mai bine platiti muzicieni din lume, cunoscut ca chitaristul Aerosmith isi are locul binemeritat intre ceei o suta mari chitaristi ai lumii, Joe Perry a format prima trupa cand isi castiga panea spaland vase in Clubul din New Hempshir The Anchorage. In timp de trei ani, el a infiintat si inchis inca doua trupe, castigand bani putini in locuri de munca prost platite, pana cand s-a intalnit cu Steven Tyler. Dar si cu Aerosmith la inceput aproape un an, cantau in taverne si la petreceri scolare cu 30 $ pe noapte, pana cand au fost observati de un producator, care a facut din ei cea mai platita trupa din istoria industriei de rock.

Deci se poate! Vizualizati GALERIA cu staruri, despre viata carora vom scrie in continuare.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *