Cristian Chifoi si internetul

O sa va vina sa radeti, dar sunt persoane cum este Cristian Chifoi care cauta mereu ceva de facut, de exemplu sa ne dea noua sfaturi despre investitii, in asa fel incat unii cred ca omul e deja prezent char si pe WikiPedia, cum sa nu fie daca e asa de important. cat despre averea lui Cristian Chifoi nu stiu ce sa zic, omul face suficienti bani pe internet incat poti banui ca are ceva avere stransa. Speram sa nu fie investita in crypto, in rest orice investitie e super ok acum in criza cu care ne confruntam.

Cristian Chifoi si internetul

Cristian Chifoi vinde eBook-uri, unde nu gasesti decat banalitati, dar decat sa le cauti tu pe internet, dai un ban si le iei de-a gata de la el. Am fost intrebati despre varsta sa, sincer nu ma gandesc sa caut informatia asta pentru ca e irelevanta. Dar daca vreti totusi sa stiti cati ani are Cristi, va zicem noi: are 35 de ani, destui cat sa aiba ceva experienta de viata. Bravo lui, a gasit nisa cu care face bani, avere pe spinarea celor ce-l urmaresc. Pai si noi nu tot asa facem? Scriem si speram sa ne imbogatim.

Intrebare: cine este Cristian Chifoi si ce vrea el. Pai este vlogger, antreprenor si smeher. Partea u smecheria nu este la sensul peiroativ, ci mai degraba „laudativ”, aci ai nevoie de ceva tupeu sa dai sfaturi in timp e sapi si tu mai mult sau mai putin orbeste in lumea asta fintech. Asa ca daca vrei sa inveti ceva, nu fa cum zice el, dar fii atent la e zice, precis o sa te ajute daca o sa gandesti cu proprii tai neuroni.

Cristian Chifoi a facut zeci de afaceri, iar internetul i-a fost in ultimii ani un aliat de nadejde, este un exemplu de cum sa faci si sa reusesti in bransa asta a influencerilor de tip nou. Am scris si noi aici cateva randuri despre el pentru ca am vazut ca lumea vrea sa stie, varsta si averea sa, pe prima am reusit sa o aflat, pe a doua o stie doar el si fiscul [ ANAF ].

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *